Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

NSB-pledd - gir varme til barn over hele verden

Pressemelding:
Skrevet av: Jesper Larsen  Publisert: 30.01.15,

NSB gir årlig ut mange fleecepledd til sine kunder. Mange av disse blir liggende igjen i kupeen når kundene går av toget. Det er disse pleddene som samles inn og sendes til hjelpeorganisasjonen Hopeful i Kristiansand, som igjen distribuerer disse til barn over hele verden via sitt nettverk. 

Hopeful er en stiftelse med ideell målsetting om å gi positive opplevelser til utsatte barn og unge.Vi startet opp som organisasjon for å knytte bånd mellom og styrke de veldedige organisasjonene som allerede arbeider for utsatte barn og ungdom i Kristiansand omegn.

I dag har vi skapt disse gode forbindelsene, og har nå utvidet med vårt eget Hopeful-arbeid gjennom ulike prosjekter, deriblant et strålende samarbeid om teppeprosjektet ( Varm et barn) med NTC Profil og NSB I dag er vårt hovedprosjekt arbeidstrening for ungdom, der vi gir grunnleggende opplæring i hvordan man møter arbeidslivet. Ungdommene får full oppfølgning og tilrettelegging og får bygget selvtilliten og trygghet og troen på at de kan( Tilbake på Sporet). Hopeful har en liten og effektiv administrasjon og et styre bestående av en rekke ledene næringslivspersonligheter fra Kristiansand. Styrets leder er tidligere ordfører Bjørg Wallevik, en annen sentral person er styremedlem Trygve Holtskog, tidligere administrerende direktør i Expert ASA. 

Det er NTC i Kristiansand som koblet NSB inn mot Hopeful. Selv bidrar NTC med betydelig mengder klær og tekstiler til Hopefuls prosjekter. NTC er et Kristiansandsbasert selskap som gjennom 23 år har betjent nasjonale kunder som NSB, Coca Cola, Kongsberg Gruppen og mange andre. NSB og NTC har jobbet sammen i 6 år. Sortimentet er blitt større og større for hvert år. Vi lagerfører mange produkter for NSB i Kristiansand. Mye av dette arbeidet utføres av Varodd og A3 Ressurs.

- Det er godt og gjøre noe godt, og spesielt hyggelig at de sammen med en av sine største kunder kan bidra til at barn kan få det litt bedre, sier Morten Andersen, daglig leder i NTC. Samtidig er det også et hyggelig miljøaspekt i dette. NTC har nedfelt i sitt verdigrunnlag at vi skal være rause og bidra lokalt og globalt. 

- For oss i NSB Persontog er dette helt suverent, forteller Typeansvarlig Eirik Wærn Bratland . NSB-konsernets strategiske miljøplan tilsier at dette samarbeidet passer som hånd-i-hanske. Alle konsernets aktiviteter skal planlegges og gjennomføres så skånsomt som mulig for mennesker og miljø. Vårt hovedmål og våre strategier reflekterer at vi i NSB-konsernet er bevisst vårt samfunnsansvar. Vi skal daglig arbeide for å forbedre vår leveranse overfor kunde, eier, medarbeider, og samfunn. I dette samarbeidet får vi kombinert nettopp dette, samt at vi støtter opp om et flott prosjekt, avslutter Eirik Wærn Bratland.

Pressekontakt:

Ntc Gave og Profilering AS 

Morten Andersen

morten@ntcprofil.no

98256662


Tone Olsen Nor

Hopeful

Tone@Hopeful.no

91873472


Eirik Wærn Bratland

NSB 

Eirik.warn.bratland@nsb.no

41573830


Mer info om Hopeful se www.hopeful.no og facebook.com/hopefuloutlet

Mer info om NTC Profil as  se www.ntcprofil.no og facebook.com/ntcprofil